Tuulilasikorjaus

Novus Inc. patentoi tuulilasikorjausmenetelmän USA:ssa vuonna 1972. Suomeen menetelmä tuli vuonna 1987 ja Tampereelle 1988–89. Nykyisessä muodossaan Novus-huolto on toiminut vuodesta 2000. Novus-tuulilasikorjauspisteitä löytyy eri puolilta Suomea, katso itseäsi lähinnä oleva piste osoitteesta www.novus.fi.

Tuulilasin vauriot aiheutuvat yleensä kiven, nastan tai muun esineen iskeytymisestä tuulilasiin. Yleisimmin esiintyvät vauriot ovat:

01_tahti

Tähti

02_puoliharansilma

Puolihäränsilmä

03_haransilma

Häränsilmä

04_yhdistelma

Yhdistelmä

05_halkeama

Halkeama

Yli 75% tuulilasivaurioista on korjattavissa lasia irroittamatta kestäväksi ja lähes huomaamattomaksi. Novuksen motto onkin: ”Korjaamme aina kun mahdollista, vaihdamme vain kun välttämätöntä”! Korjaus on nopea ja edullinen, ja myös monet vakuutusyhtiöt ovat tämän huomanneet: lasivakuutukset korvaavat tuulilasikorjauksen ilman omavastuuta! Toimi siis nopeasti, sillä miksi heittää pois 2 m²-tuulilasia, kun vaurioitunut kohta on vajaa 2 cm².

 

Iskemän korjaukselle 1v tai jopa ikuinen takuu!

Neuvoja autoilijalle:

  • Etsi vauriokohta tai kohdat, tutki myös lasin tummat reunat
  • Kuivaa lasi iskemän kohdalta ja kiinnitä päälle teippi suojaamaan epäpuhtauksilta
  • Vältä autopesuja ja liiallisia lämmönvaihteluita tuulilasissa ennen korjausta
  • Korjauta mahdollisimman pian; riippuen vaurion laadusta ja paikasta lasi saattaa haljeta yllättävänkin nopeasti

 

Asiakkaiden pyynnöstä, nyt saatavilla myös Korjauspasseja!

Jos autossasi ei ole lasivakuutusta, niin pyydä korjaamolta oma korjauspassi, johon jokaisesta yli 40€:n tuulilasityösta saat leiman, ja viiden leiman jälkeen 40€:n alennuksen. Ei aikarajaa, eikä nykyiseen autoosi sidottu. Voimassa osallistuvissa Novus-korjaamoissa!